Fotopagina Brochures

Soms is de scheidslijn tussen boeken, tijdschriften, brochures en folders moeilijk te trekken. Meestal kan op basis van het aantal pagina’s een keuze worden gemaakt. Een folder zal meestal uit 2 of 4 bladzijden (kantjes) bestaan, een brochure telt dan minimaal 6 bladzijden en is vaak geniet en verschijnt eenmalig terwijl een tijdschrift meermalen per jaar verschijnt. Afhankelijk van de opmaak en inhoud moet soms besloten worden een tijdschrift of een brochure in de boekenlijst te plaatsen of krijgt een folder het predikaat brochure.

Onderstaand in ieder geval onze lijst met als brochure aangemerkte uitgaves.

(met de pijltjestoetsen links/rechts )kan door onderstaande gallery worden gebladerd)

  2 comments for “Fotopagina Brochures

 1. yvonne bode
  25 augustus 2014 at 15:17

  Ik heb eigenlijk een vraag weet u of er een boekje te koop is van de metro. Ik heb een heel lek buurjongetje va 6 jaar die echt helemaal gek is van metro.s hij kan zelfs de geluiden die verschillende metrk.m maken nadoenvooral de oude metros en de blauwe naar den haag zijn favoriet.
  Ik zou dat graag voor hem als verrasing willen kopen maar ook iets anders over een metro van rotterdam is nergens te vinden.
  Bij voorbaat mijn dank.
  Vr groeten
  yvon bode
  Y.bode@hotmail.com

  • Ren√© van der Beek
   25 augustus 2014 at 15:51

   Jazeker Yvonne, Veertig jaar Metro in Rotterdam, kijk maar eens op deze link http://www.rovm-digitaal.nl/?page_id=536 (het staat nogal ver naar beneden). Of het iets is voor een jongetje van 6, in ieder geval staan er veel foto’s is dus hij zal er zeker blij mee zijn! Probeer het eens op de occasionafdeling van Bol.com of Marktplaats. succes, René van der Beek

Geef een reactie