Contact & Doneren

Contact
Contact met de Stichting Rotterdams Openbaar Vervoer Museum-digitaal is mogelijk via het e-mailadres rovm.ret@gmail.com (contactformulier) of via het reactievenster op de pagina’s.

Contactformulier
Via dit formulier kun je al je vragen en opmerkingen aan ons kwijt.
Wij zorgen dat je snel mogelijk een reactie van ons ontvangt.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[sweetcaptcha]

Doneren

Vanzelfsprekend zijn er kosten verbonden aan alle hier ontplooide activiteiten.

Wij hebben echter niet gekozen voor een loginfunctie waarna tegen betaling bepaalde bijzonder content toegankelijk zou kunnen zijn, maar voor een vrijwillige ondersteuning door donateurs.

Het rekeningnummer is NL57 ABNA 0539128929 t.n.v. G. van Ast, graag met de omschrijving “donatie ROVM-digitaal”.
Bij voorbaat hartelijk dank!

Daarnaast is iedereen welkom als medewerker bij te dragen bij de verdere uitbouw van deze website. Stuur ons een e-mail en wij nemen graag contact met u op!

  2 comments for “Contact & Doneren

 1. 12 februari 2014 at 11:05

  Goedemorgen,
  Ik ga vandaag nog de 5 euro doneren, krijg ik dan automatisch elke week een nieuwsbericht?
  Ik bezit zelf ook veel foto’s van de RET en de RTM en daar wil ik best mee bij dragen aan uw site. Hoe dit dan verder moet weet ik nog niet. Op uw site zie ik ook veel foto’s die verbetering van kwaliteit vragen. Ik kan daar eventueel mee helpen, ik zal een voorbeeld via de gewone email naar u opsturen.
  Verder zou ik ook graag PowerPoint presentaties willen maken met zo’n 20 √° 30 foto’s van deze site. Met hierin natuurlijk de verwijzing naar de Stichting ROVM. Ik doe dit dan natuurlijk geheel gratis. Een voorbeeld van zo’n presentatie kunt u eens bekijken op de site van ROMEO , zie bericht op 16-05-2011. Een opmerking hierbij is dat bij het bekijken eerst een venster verschijnt met hierin de mededeling dat deze is gereserveerd door “Jacob Fraden” . Ik zou niet weten wie dit is en krijg ook geen antwoord op mijn vraag hierover aan ROMEO. U moet de PowerPoint downloaden en dan opslaan dan is deze te bekijken.
  Met vriendelijke groet,
  Leo van der Putten

 2. René van der Beek
  12 februari 2014 at 11:28

  Hallo Leo, dank voor je reactie!
  Inderdaad wanneer je 5 euro doneert krijg je elke week een opgave wat er die week is aangevuld, bijgeplaatst of veranderd. Het klopt dat een aantal foto’s beter zouden kunnen. Dit heeft soms als oorzaak dat er kopie√´n voor plaatsing worden ingezonden maar heeft soms ook te maken met de wens gebruikte prentbriefkaarten in de originele staat te laten. Maar je hebt zeker gelijk dat flink wat foto’s beter zouden kunnen. Wanneer je daar mee wilt helpen is dat zeker welkom.
  Wat de powerpoint presentaties betreft; op dit moment worden de verschillende fotogalerijen ook aangeboden als diaserie. Daarin zijn verschillende instellingen mogelijk. Ik ga het genoemde voorbeeld bekijken en kom daar nog op terug.
  groet, René

Geef een reactie